Futbol

Tudor: "Amacımız son 16'ya kalabilmekti"

12 Aralık 2017 Salı 22:36 - Son Güncelleme 12 Aralık 2017 Salı 22:38

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Ziraat Türkiye Kupasında son 16 turuna kaldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Tudor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında Sivas Belediyespor'a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Amacımız son 16'ya kalabilmekti. Bunu da gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Diğer taraftan bu maç genç arkadaşlarımıza bir oynama fırsatıydı. Altyapıdan gelen arkadaşlarımız oynama fırsatı buldu. O yüzden onlar için de mutluyum." diye konuştu.

- Sivas Belediyespor cephesi

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt ise takımının güzel oyunundan memnun olduğunu belirtti.

Kendileri açısından turu geçmenin önemli olmadığını vurgulayan Bozkurt, şunları kaydetti:

"Büyük bir takımla oynuyorsunuz ve iki aşamalı bir maçtan oluşuyor. Biz oyuncularımıza ilk Galatasaray maçından önce 'Güzel oynayalım, Türkiye'ye güzel bir Sivas Belediyespor izlettirelim' demiştik. İstanbul'daki maçta da bunu 70 dakika uyguladığımızı düşünüyoruz. Bugün de 'İstanbul'da maçın 5-1 olması çok şey ifade etmiyor. Son anlarda kırılma yaşanmıştı ama burada iyi oyunumuzu bir galibiyetle süsleyebiliriz' diye konuştuk. Topa ne kadar sahip olursak Galatasaray'ın etkinliğini yok edeceğimizi konuştuk ve bunu uyguladığımızı düşünüyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu yenilgi Galatasaray adına çok şey ifade etmiyor olabilir ama bizim açımızdan bu galibiyet her zaman hatıralarda kalacaktır."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz