Futbol

"Türkiye'yi plaj gibi görmeleri canımı sıkıyor!"

05 Ağustos 2017 Cumartesi 23:32 - Son Güncelleme 05 Ağustos 2017 Cumartesi 23:34

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Turkcell Süper Kupa maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Yabancı futbolcuların Türkiye'yi plaj gibi görmeleri canımı sıkıyor." dedi.

İki takımında üstün mücadele göstereceğini ve Türkiye'ye iyi futbol borçlu olduklarını vurgulayan Akçay, "Aykut hoca ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Onlardan kalan mirasın üstüne katmaya çalışıyoruz. Türk antrenörüne duyulacak güvenin karşılığı eksik olmayacaktır." diye konuştu.

Oyuncu odaklı planlar yapmanın takımlar için noksan bir fikir olduğunu kaybeden Akçay, "Bazı oyuncularımızın ayrılması eksiklik gibi gözükse bile onların yerini rahatça doldurabileceğimize inanıyorum. Yabancı oyuncuların burayı plaj gibi düşünmesi canımı sıkıyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin de lige kupa ile başlamak istediklerini aktardı.

Atiker Konyaspor'un kaptanı Ali Çamdal da, ilk kez Süper Kupa maçına çıkacaklarını vurgulayarak, kazanmak istediklerini bildirdi.

Öte yandan basın toplantısının ardından Samsun Zihinsel Engelliler Okulu öğrencileri, boncuklardan yapılmış ve iki takımın da logolarının yer aldığı tabloları, teknik direktör ve futbolculara hediye etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz