Futbol

Yiğidolar iddialı

01 Aralık 2015 Salı 17:04 - Son Güncelleme 01 Aralık 2015 Salı 17:33

Medicana Sivasspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ligde oyuncularının isteklerinden ve performanslarından memnun olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Medicana Sivasspor'da, Buruk, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımının ligde geçen hafta Medipol Başakşehir karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirtti.

Oyunun ikinci yarısının başında kötü oynadıkları dakikalar olduğunu anımsatan Buruk, bu maçla ilgili gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını ifade etti. Medipol Başakşehir maçını kazanmak için gereken her şeyi yaptıklarını ancak bunu başaramadıklarını aktaran Buruk, "Oyun ve istek olarak gelecekten ümitliyiz" dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibin Akhisar Belediyespor ve sonrasında Gençlerbirliği ile zorlu iki deplasman maçına çıkacağını aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"Akhisar Belediyespor'un şuanda ligdeki durumu belli, çok iyi durumdalar ve formdalar. Kendi kadrosuna göre oyunu çok doğru oynayan bir takım var. Özellikle Beşiktaş maçında kazandıkları 3 puan onlar için moral oldu ve ligde üst sıralara tırmandılar. Daha sonra zorlu bir Gençlerbirliği deplasmanına gideceğiz. Ligin üstünde bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. İnşallah, bu hafta ve bundan sonraki haftalarda bu gelecektir. Oyuncularımın isteklerinden ve performanslarından memnunum, bunu inşallah sonuca da yansıtacağımızı düşünüyorum."

Antrenman

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman, koşuyla başladı. Antrenman, ısınma hareketlerinin ardından, kondisyon çalışmasıyla devam etti. İdmana, dinlendirilen Michael Eneramo ile Djakaridja Kone katılmazken sakatlığı nedeniyle Yekta Kurtuluş takımdan ayrı koştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz