Futbol

Gol düellosunda gülen taraf Dortmund

15 Şubat 2018 Perşembe 22:55 - Son Güncelleme 20 Şubat 2018 Salı 16:59

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Alman ekibi Borussia Dortmund, gol düellosuna sahne olan mücadelede sahasında İtalyan temsilcisi Atalanta'yı 3-2 mağlup etti. Milli futbolcumuz Ömer Toprak'ın forma giydiği maçta Dortmund, galibiyet golünü 90+1'de attı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Signal Iduna Park'ta oynanan  mücadele TRT 1 ve TRTSPOR'dan canlı yayınlandı. Maçta gol perdesini ev sahibi ekip açtı. Borussia Dortmund, 30. dakikada Andre Schurrle ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya Atalanta, Josip Ilicic ile üst üste goller buldu. 51'de 1-1'lik eşitliği sağlayan Ilicic, 56. dakikada takımını öne geçirdi: 1-2

Ilicic'e cevap Michy Batshuayi'den geldi. Batshuayi, 65. dakikada Borussia Dortmund adına mücadeleye denge getirdi. 90+1. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Batshuayi takımını 3-2 öne geçirdi.

Borussia Dortmund, mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Dortmund'da forma giyen milli futbolcumuz Ömer Toprak, 90 dakika görev yaptı.

İŞTE GOLLER...

BORUSSIA DORTMUND'UN İLK GOLÜ

ATALANTA'NIN İLK GOLÜ

ATALANTA'NIN İKİNCİ GOLÜ

BORUSSIA DORTMUND'UN İKİNCİ GOLÜ

BORUSSIA DORTMUND'UN ÜÇÜNCÜ GOLÜ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir performans ortaya koyan Borussia Dortmund, grubunu 2 puan ve averajla 3. sırada bitirmişti. UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nu yer alan Atalanta ise grubunu 14 puanla lider tamamlamıştı.

Sıradaki Haber
UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler
Yükleniyor lütfen bekleyiniz