Futbol

Braga - Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?

25 Eylül 2017 Pazartesi 16:29 - Son Güncelleme 25 Eylül 2017 Pazartesi 16:30

UEFA Avrupa Ligi mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir'in, C Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz'in Braga takımıyla 28 Eylül Perşembe günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Portekiz'in Braga kentindeki Estádio Municipal de Braga'da oynanacak karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug yönetecek.Maçta, Matej Jug'un yardımılıklarını Matej Žunič ve Manuel Vidali yapacak. Tomislav Pospeh'in dördüncü hakem olacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Mitja Žganec ve Dejan Balažič.

Saat 22.05'te başlayacak Tivibu Spor 2 ve TRTRADYO 1'den canlı yayınlanacak. Maçın özeti ise hakemin bitiş düdüğünden kısa süre sonra TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak. Futbolseverler Braga - Medipol Başakşehir maçının özetini trtspor.com.tr'den de izleyebilecek. Mücadelenin anlık canlı anlatımı ise "Maç Merkezi" farkıyla trtspor.com.tr'den takip edilebilir.

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, gruptaki ilk maçında sahasında Bulgar ekibi Ludogorets ile sahasında golsüz berabere kalmıştı.

Portekiz ekibi Braga ise deplasmanda, Alman temsilcisi Hoffenheim'ı 2-1 mağlup ederek C Grubu'nda ilk haftayı lider kapatmıştı.  

Sıradaki Haber
Konyaspor - Vitoria maçı biletleri satışta
Yükleniyor lütfen bekleyiniz