Futbol

Cenk o golü anlattı

27 Kasım 2015 Cuma 00:00 - Son Güncelleme 26 Kasım 2015 Perşembe 22:11

"Her antrenmandan sonra bu ortaları çalışıyoruz''

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Skenderbeu'yu 2-0 yendiği maçta takımının gollerini kaydeden Cenk Tosun, son karşılaşmada Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon karşısında en az bir puan alarak gruptan çıkmayı istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Cenk Tosun, Sporting Lizbon'un, Rusya deplasmanında Lokomotiv Moskova'yı yenmesinin aleyhlerine olduğunu belirterek, "Portekiz'de inşallah en kötü ihtimal puan alırsak, gruptan çıkıyoruz. İnşallah da öyle olur" dedi.

Siyah-beyazlı futbolcu, ilk 11'de fazla şans bulamayan oyuncuların kendilerini hazır tutmasının zorluğuna vurgu yaparak, "Sürekli oynamadığınız için kondisyon da ister istemez düşüyor. Onun için idmanlardan sonra özel çalışmalar yapıp, kondisyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum. Ne zaman oyuna girersem gireyim takıma faydalı oluyorum ve bunu yapmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine, ilk attığı golün asistini yapan İsmail Köybaşı'yı kutlayan Cenk Tosun, "Her antrenmandan sonra bu ortaları çalışıyoruz. Maçtan önce de konuştuk. İsmail, 'Bana gelince hemen sana keserim' dedi. Bugün de çok güzel bir orta yaptı. Bana da sadece vurmak kaldı ve güzel bir gol oldu" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
''Bir üst tura çıkacağız"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz