Futbol

"Çok iyi çalışıyoruz"

28 Ağustos 2015 Cuma 00:34 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2015 Cuma 00:38

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Nani, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

 Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, Yunanistan'ın Atromitos takımını 3-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldıkları maçta, iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Şu ana kadar iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nani, iyi bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını kaydederek, "Çok iyi çalışıyoruz. Takımımız her geçen gün biraz daha güven kazanıyor" diye konuştu.

Takımda çok fazla yeni oyuncu bulunduğunu anımsatan Portekizli futbolcu, "Bu sezon yeni bir takım olduk. Hocamız bizden neler istediğini, neler beklediğini anlatıyor. Takımdan beklentilerini bizimle paylaşıyor. Biz de takım halinde onun felsefesini anlayabilmek için çok büyük gayret gösteriyoruz. En hızlı şekilde istenen oyunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Şu ana kadar iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Nani, uyum sürecini en hızlı şekilde atlatmak istediklerini de dile getirerek, şunları söyledi:

"İlk etapta hedefimiz olabildiğince güçlü bir takım haline gelmek. Birbirimize adapte olmaya çalışıyoruz. İyi bir yolda olduğumuzu görüyorum. Çok çalışmak zorundayız. Bunun bilincindeyiz. Geliştirmemiz gereken çok fazla nokta var. Bunu maç oynadıkça, birlikte oynama alışkanlığı kazandıkça geliştireceğiz. Şu anda bir sonraki maçı düşünmeye başladık."

Teknik direktör Vitor Pereira'nın oynattığı sistemin daha fazla koşmasına sebep olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine ise 28 yaşındaki futbolcu, "Sistemimiz, maç maç değişkenlik gösterebilen bir sistem. Hocamız da oturtmak istediği sistem için değişik yollar arıyor. Bu takımda birilerinin çok fazla koşması gerekecek. Hocamız basan, mücadele eden bir takım istiyor. Benim için koşmak asla sorun olmadı, bundan sonra da olmaz. Koşabilecek yeteneğim ve kapasitem var. Koşmam gerekirse koşarım, önemli olan takımın kazanması" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Fenerbahçe daha iyiydi"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz