Futbol

Dyche: "Başakşehir kalibresi yüksek bir takım ancak önemli olan sonuçtur"

17 Ağustos 2018 Cuma 09:09 - Son Güncelleme 17 Ağustos 2018 Cuma 09:19

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında uzatma bölümünde Medipol Başakşehir'i 1-0 yenerek play-off aşamasına yükselen İngiltere'nin Burnley takımının teknik direktörü Sean Dyche, rakiplerinin uluslararası ve yüksek kalibreli oyuncuları bulunduğunu ancak sonucun önemli olduğunu söyledi.

Dyche, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Medipol Başakşehir'in yaptığı bir hatayı avantaja çevirerek kendilerine turu getiren golü attıklarını söyledi.

Medipol Başakşehir'in geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i üst sıralarda bitirdiğini hatırlatan Dyche, "Bu akşam sahada iyi oyuncular gördüm. Uluslararası ve kalibresi yüksek oyuncuları olan bir takım ancak önemli olan sonuçtur." dedi.

Takımının maç boyunca önemli pozisyonlar kaçırdığını belirten Dyche, çok daha erken bir bölümde 2-0 öne geçebileceklerini dile getirdi.

Topa sahip olma ile oyunda kalma arasında bir denge arayışı içinde olduklarını anlatan Dyche, Medipol Başakşehir karşısında bu konuda "iyi bir karışım" sergilediklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
LASK Linz Beşiktaş maç özeti 2 -1
Yükleniyor lütfen bekleyiniz