Futbol

"İstanbul bizim için bu sefer uğurlu olmadı"

26 Şubat 2015 Perşembe 23:35 - Son Güncelleme 26 Şubat 2015 Perşembe 23:40

Liverpool Teknik Direktörü Rodgers, kupanın dışında kalmalarını değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Beşiktaş'ın normal süresi ve uzatmaları 1-0 biten müsabakanın ardından penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlamasıyla elenen Liverpool'un teknik direktörü Brendan Rodgers, tek hatayla elendiklerini söyledi.

Rodgers, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, "İlk yarıda bazı pozisyonlar bulduk. Sonrasında iyi defans yaptık. Bir hata yaptık o da golü getirdi. Böyle bir maç, genç oyuncuların tecrübe kazanması açısından olumlu oldu" dedi.

Tribünde müthiş bir atmosferin oluşturulduğunu vurgulayan Rodgers, Beşiktaş taraftarının harika olduğunu ve kendi taraftarlarının da olabildiğince atmosfere katkıda bulunduğunu ifade etti.

Beşiktaş'a son 16 turunda başarılar dileyen Brendan Rodgers, "Maalesef bu sefer İstanbul bizim için uğurlu yer olmadı. Ama çok iyi ağırlandık" ifadelerini kullandı.

İstanbul'a kazanmak için geldiklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "İyi maç oldu. Beşiktaş'ı tebrik ederim. Bundan sonra lige konsantre olmamız lazım. Bu sezon bir kupa almak istiyorduk. O da bu kupa olabilirdi. Ama o fırsatı kaçırdık" diye konuştu.

Eksik oyuncuların yokluğunun başlangıçta kendilerini etkilemediğini vurgulayan Rodgers, yedikleri gole kadar rahat olduklarını ancak sonrasında yaratıcı oyuncuların yokluğunu hissettiklerini kaydetti.

Penaltı kaçıran Lovren adına üzüldüklerini belirten Brendan Rodgers, "Kendilerine en çok güvenen kişileri listeye yazdım. En çok güvenen kimse onları seçtik. Birisi sonunda kaçıracaktı" diye konuştu.

Etiketler : Brendan Rodgers
Sıradaki Haber
Tolgay tura uçurdu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz