Futbol

Ludogorets Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda?

22 Kasım 2017 Çarşamba 22:28 - Son Güncelleme 22 Kasım 2017 Çarşamba 22:28

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. hafta maçında 23 Kasım Perşembe günü Bulgar ekibi Ludogorets'e konuk olacak. Temsilcimiz için "tamam mı, devam mı?"niteliğini taşıyan mücadele Tivibu Spor 2 ve TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak. Maçın geniş özeti ve tüm diğer ayrıntıları ise trtspor.com.tr'de yer alacak.

Medipol Başakşehir'in 23 Kasım Perşembe günü Bulgaristan ekibi Ludogorets ile deplasmanda oynayacağı ve saat 23.05'te başlayacak müsabakayı Çekya Futbol Federasyonundan Miroslav Zelinka yönetecek. İki ekip arasında İstanbul'da oynanan ilk maç golsüz sona ermişti.

Temsilcimiz için "tamam mı, devam mı?" niteliğini taşıyan mücadele Tivibu Spor 2 ve TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak. Maçın geniş özeti hakemin bitiş düdüğünden kısa süre sonra, tekrarı ise gece 01.45'ten itibaren TRTSPOR'dan yayınlanacak. Karşılaşmanın özeti ve tüm ayrıntılar trtspor.com.tr'de yer alacak.

Bulgar temsilcisi Ludogorets Razgrad, C Grubu'nda 8 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 2 puanla grupta son sırada yer alan temsilcimiz Medipol Başakşehir'in gruptan çıkma şansını sürdürmesi için kazanmak zorunda... 

Grubun diğer karşılaşmasında Portekiz ekibi Braga, Alman temsilcisi Hoffenheim'ı ağırlıyacak. 7 puanla ikinci sırada bulunan Braga, 4 puanlı Hoffenheim'ı yendiği taktirde adını üst tura yazdıracak. 

İŞTE GRUPTAKİ PUAN DURUMU

Sıradaki Haber
UEFA Avrupa Ligi'nde hakemler belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz