Futbol

Prandelli'den çarpıcı açıklama! İstifa...

27 Kasım 2014 Perşembe 00:39 - Son Güncelleme 27 Kasım 2014 Perşembe 11:27

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Avrupa'ya veda ettiği Anderlecht maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Prandelli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cesare Prandelli "Ayrılmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Yolumuza devam edeceğiz. Elendiğimiz için üzgünüz ama biz profesyonel insanlarız" diyerek yanıtladı.

Sözleşmesinde tazminat maddesinin olup olmadığıyla ilgili bir soruya ise sinirlenen İtalyan teknik adam "Sözleşmemde hiç bir şekilde bir tazminat maddesi yok. Sözleşmemle ilgili konuşmak istemiyorum, maçla ilgili konuşalım. İsterseniz yöneticilerle konuşup onlardan cevapları alırsınız." ifadelerini kullandı.

"Sahada iyi bir Galatasaray vardı"
Prandelli, "Kesinlikle maçta iyi bir Galatasaray vardı. 44. dakikada şansız bir gol yedik. İkinci yarıda geri dönebilirdik. Ancak şans yanımızda değildi." diye konuştu.

İtalyan teknik adam sahada tartışan futbolcularıyla ilgili "Oyuncuların sahada tartışması olağan. Onlar da insan. Varını yoğunu ortaya koyuyorlar ve bu olanlardan etkileniyorlar" şeklinde konuştu.

Prandelli son olarak , Bruma ve Telles ilgili bir eleştiriye ise "Bruma, Portekiz U21 Milli Takımı ile 2 hafta birlikte çalıştı. Hem Bruma, hem de Telles fizik olarak gelişmeleri için özel idman yapıyorlar. Birkaç gündür oynayacaklarını biliyorlardı" şeklinde yanıt verdi.

Etiketler : istifaPrandelli
Sıradaki Haber
"Yapmamız gerekeni yapacağız"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz