Futbol

Rostov'un hocası 2-0'dan memnun!

22 Ağustos 2014 Cuma 00:09 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2014 Cuma 09:29

"Bu sonucu çevirmek imkansız değil. 2-0'lık sonuç, bence kötü bir sonuç değil"

Rostov Teknik Direktörü Miodrag Bozoviç, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu ilk maçında, Trabzonspor karşısında aldıkları 2-0'lık yenilginin kendisine göre kötü bir sonuç olmadığını, ikinci maçta bu sonucu değiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Bozoviç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı için bir şey söylemeyeceğini, ancak ikinci yarı golün kendi hataları sonucu geldiğini belirterek, "Toparlamaya çalıştık, ancak olmadı. Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Güçlü ve tecrübeli bir takıma yenildik" dedi.

Rostov'da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden Bozoviç, "Bu sonucu çevirmek imkansız değil. 2-0'lık sonuç, bence kötü bir sonuç değil. Bir gol bulsak iyi olurdu ama Rostov'da elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Bordo-mavili taraftarların tribünleri doldurmaması konusuna değinen Bozoviç, "30 bin kişiye karşı oynayacağımızı düşünüyorduk. Stadı boş görünce, biz de şaşırdık" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Bozoviç, Trabzonspor'un ilk golünde ofsayt olup olmadığı yönündeki bir soruya, "Gol için konuşmayalım. Hakemin kararı" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
VİDEO | "İkinci maçta işimiz çok zor"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz