Futbol

"Skor daha farklı olabilirdi"

23 Ağustos 2019 Cuma 00:04 - Son Güncelleme 23 Ağustos 2019 Cuma 00:11

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, deplasmanda 3-1 galip geldikleri AEK karşılaşmasının ardından TRT SPOR’a açıklamalar yaptı.

Tur adına henüz biten bir şeyin olmadığını söyleyen Karaman, “Yazılan bir destan yok. Biz doğru oynamaya, doğru şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ülkemize önemli bir avantajla dönüyoruz. Deplasmanda 3-1’lik skorla iyi bir galibiyet aldık. İki ayaklı müsabakalarda hiçbir şey bitmiş değildir. Dolayısıyla aynı ciddiyet ve disiplinle hazırlanacağımız bir ikinci maç oynayacağız. Bugün futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Geçen seneden beri bizim için ikili mücadele kazanma konusunda sıkıntılı bir durum vardı. Doğru bölgelerde, doğru hamlelerle o istatistiğimizi geliştirdik“ dedi.

Daha farklı bir skorun mümkün olabileceği pozisyonları yakaladıklarını söyleyen Ünal Karaman, “Son paslarda, son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilsek belki biraz daha farklı bir skor olabilirdi. Trabzon’a daha da rahat dönebilirdik. Oyuncularımı, yorulmalarına rağmen dar zamanda oynadıkları müsabakalardan, mazeret üretmeksizin verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Oyun disiplinimizden taviz vermeden devam edeceğiz. Umarım başarırız” ifadelerini kullandı.

Yeni penaltıcılarının kim olduğu sorusu üzerine ise Karaman, “Biz 5 oyuncu yazıyoruz. Yine Sosa’yı yazacağız sıkıntı yok. Hangi oyuncumuz atarsa diye kabul ederiz. Sosa aldı kaçırdı ama canı sağ olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
"Turu getirecek bir skor aldık"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz