Futbol

Trabzonspor'dan Rostov açıklaması

23 Ağustos 2014 Cumartesi 14:43 - Son Güncelleme 23 Ağustos 2014 Cumartesi 14:45

Güney: "Hükmen galibiyet, turu perçinlemiş olur"

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 2-0 galip geldikleri Rostov maçında rakiplerinin cezalı oyuncu oynatması gerekçesiyle UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'ne sevk edilmesine ilişkin, "Turu geçecek bir sonuç aldığımızı düşünüyorduk. Hükmen galibiyet turu perçinleştirmiş olur" dedi.

Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önceki örneklerde de olduğu gibi UEFA'nın Rostov Kulubü'ne 3-0'lık hükmen mağlubiyet kararı vereceğini düşündüklerini belirtti.

İlk maçta 2-0 galip gelerek turu geçecek bir sonuç aldıklarını düşündüklerini dile getiren Güney, "Salı günü konuyla ilgili karar verilecek. Böyle bir karar verilirse avantajımız daha da artar ve tur perçinleşir. Rostov deplasmanına daha da rahat gitmiş oluruz" diye konuştu.

Kulüp olarak programlarını yaptıklarını belirten Güney, "Her ne olursa olsun işimizi yine ciddi tutup gruplara kalma hakkı elde etmek istiyoruz. Geçen sezon Avrupa'da başarılı bir sezon geçirdik. 3 ön eleme turunu geçip gruplara kalmış ve lider bitirerek 2. tura yükselmiştik. Geçen sezon çıtayı yükselttik. Bu sezon Avrupa'da geçen sezonki başarımızın üstüne çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un kadro yapısı olarak Avrupa'da da başarılı olacak güçte olduğunu savunan Güney, "Yeni bir takımız, uyum sorunumuz var. İlerleyen haftalarda uyum sorununu atlatıp tam hazır olacağız. Takıma yeni takviyeler de yapacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Transfer bizim için henüz bitmedi" dedi.

Sıradaki Haber
Trabzonspor hükmen galip ilan edilebilir
Yükleniyor lütfen bekleyiniz