Futbol

VİDEO | Yanal ve Rakhaiev'den maç yorumu

27 Kasım 2014 Perşembe 23:13 - Son Güncelleme 28 Kasım 2014 Cuma 03:31

Yanal, "Mutluyuz", Rakhaiev: "Trabzon, Tecrübeli oyuncularla sonuca gitti"

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçında sahasında Ukrayna'nın Metalistk Kharkiv takımını 3-1 yenerek son maçlar öncesi 2. tura yükselen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, gruptan çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Metalist Kharkiv karşısında aldıkları sonuçla gruptan çıktıklarını belirterek, "Bundan dolayı oldukça mutluyuz. Oyuna gelince, belki maçı 1-0 galip ya da beraberlikle de bitirebilirdik. Skordan çok oyun anlamındaki kazanımlarımız önemliydi" dedi.

"Ülke puanına katkı sağladığımız için mutluyuz"

"Kötü oynayabilirsiniz ancak coşkusuz olamazsınız" ifadesini kullanan Yanal, şöyle devam etti:

"Coşkuyu sahada her zaman göstermeliyiz. Bir 10 dakikalık bölüm varki 2-0'lık bir skor var. Galibiyet adına önemli bir süreç ancak kazanma arzusu, tempo ve mücadele vardı. Bu bölümde kazanmak için her şeyi yaptık. Son bölüm oldukça keyif de verdi. Bu anlamda kendimize dönüp son 10 dakikayı 90 dakikaya yaymak için neler yapabiliriz buna bakacağız. Bu eleştiriyi yapacağız. Mutluyuz çünkü tur atladık. Ülke puanına ciddi katkıların gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Buna katkı sağladığımız için mutluyuz."

Yanal, Galatasaray maçı galibiyetine rağmen tribünlerin dolmamasına ilişkin ise "Öğretmenler gününü geride bıraktık. Onları tribünlere davet ettik. İlgi de gösterdiler. Buna rağmen tribünler dolmadı. Bu sadece bizim değil, Türkiye'nin sorunu. Ortak bir akılla buna bir çözüm bulunmalı" diye konuştu

Rakhaiev: "Tebrik ederim"

Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Igor Rakhaiev ise Trabzonspor'u galibiyetten dolayı tebrik ederek, "Tecrübeli oyuncularıyla sonuca gitmeyi başardılar" dedi.

Rakhaiev, şanslarının kalmaması nedeniyle şans verdikleri genç oyuncuların maçta tecrübe kazandıklarını belirtti.

Sıradaki Haber
UEFA Avrupa Ligi'nde sonuçlar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz