Futbol

Yalçın ve Toroğlu, TRT Spor’da

29 Ağustos 2014 Cuma 18:47 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2014 Cumartesi 11:31

Yalçın ve Toroğlu, dev buluşma öncesi trtspor.com.tr’ye konuştu.

ERMAN TOROĞLU VE SERGEN YALÇIN TRT’DE….

Spor Toto Süper Lig’de perde açılırken TRT Spor da yeni yayın dönemine iki dev transferle giriyor. Ünlü spor yorumcusu, eski hakem Erman Toroğlu ile Milli Takım ve Beşiktaş’ın efsanesi, Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden Sergen Yalçın, usta televizyoncu Göktuğ Sevinçli’nin moderatörlüğünde TRT Spor’da yayınlanacak “Futbol Arenası”nda sporseverlerle buluşacak.

Yarın ilk kez birlikte TRT Spor’da izleyici karşısına çıkacak olan Sergen Yalçın ve Erman Toroğlu, dev buluşma öncesi trtspor.com.tr’ye konuştu.

İŞTE YALÇIN VE TOROĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Sergen Yalçın, TRT ekranlarında sporseverlerle buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

“TRT ailesinde olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

“GÖRÜNTÜ EŞLİĞİNDE YORUM YAPMAK GÜZEL”

Diğer kanallarda olmayan görüntüler üzerinde yorum yaptıklarına dikkat çeken Yalçın, “Diğer yaptığımız programlarda görüntüler yoktu. Burada görüntüler ile beraber olmak güzel. Çok güzel bir kadro oluştu. Güzel bir yerdeyiz, devlet kanalındayız. Her şey çok güzel, her şey istediğimiz gibi inşallah böyle devam eder” diye konuştu.

“ÇOK GÜZEL BİR EKİP KURDUK”

Efsane futbolcu, kendisinin yeni bir yorumcu olmadığını, bu işi daha önce TRT’de de yaptığını şu sözlerle dile getirdi:

“Yorumculukta yeni değilim. Yıllardır bu işi yapıyorum. Çeşitli kanallarda yorumculuk yaptım. Daha önce TRT ailesinde de yorumculuk yaptım. İlk kez yapmıyorum, son kez de yapmayacağım. Çok güzel bir ekip kurduk. Göktuğ hariç (gülüşmeler)”.

“TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE NİYETİM VARDI, ANCAK”

Gaziantepspor’daki başarılı teknik direktörlük serüvenine de değinen Yalçın, “Benim teknik direktörlüğe niyetim vardı. Öyle bir ortam oluştu. Geldiğimde Gaziantepspor son sıradaydı. Ekibim ile bu ağırlığı kaldıracağımızı düşündüm. Görev süremizin sonunda ben ve ekibimin çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Çok iyi işler yaptık. Ancak malum nedenlerden dolayı Gaziantepspor’dan ayrılmak zorunda kaldım” dedi.

“YORUMCULUKTA DOBRA OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL. DOĞRU KONUŞMAK ÖNEMLİ”

“Yorumculukta dobra olmak önemli değil, doğru konuşmak önemli. Kendi pencerenden yorumlamak daha da önemli” diyen Sergen Yalçın, Erman Toroğlu ile programda iyi bir ikili oluşturacaklarını kaydetti. Yalçın, “Erman hoca ile farklı pencereden yorumlayacağız maçları. O hakemlik yönü ile ben de futbolculuk yönü ile bakıyorum. Erman hoca pozisyonlarda bize hakemlik yönü ile çok yardımcı olacak” ifadelerini kullandı.

TOROĞLU’NDAN SERGEN YALÇIN’A ÖVGÜ

Ünlü spor yorumcusu, eski hakem Erman Toroğlu ise yaptığı kısa açıklamada, program ile ilgili şimdiden konuşmanın erken olduğunu ifade etti. Sergen Yalçın için ise “Sergen çok sevdiğim, futbolculuk ve yorumculukta başarılı bulduğum, iyi bir insan” diyen Toroğlu, yeni programın herkes için hayırlı olmasını diledi.

Özel haberler ve konuklarıyla da gündem belirleyecek olan “Futbol Arenası” cumartesi, pazar ve pazartesi akşamları saat 22:30’da sporun adresi TRT Spor’da izleyicilerle buluşacak.

ERKUTCAN KALAYCI - MUSTAFA YALDIZ

TRT SPOR

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Açılış maçında 2 gol
Yükleniyor lütfen bekleyiniz