Futbol

"İlker hoca Galatasaray'a hediye etti"

16 Nisan 2014 Çarşamba 22:50 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 22:56

Bursaspor Teknik Sorumlusu Şengül, Galatasaray maçının hakemine tepki gösterdi.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Galatasaray'a 5-2 yenildikleri müsabakaya ilişkin, "Bana göre bu maçı İlker hoca, verdiği kararlarla Galatasaray'a hediye etti" dedi.

Şengül, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray karşısında maça çok iyi başladıklarını, istekli ve arzulu oynadıklarını belirterek, ilk yarıda 2 gol birden bularak durumu 2-0'a getirdiklerini söyledi.

İlk yarının uzatma dakikalarında son saniyelerde yedikleri golle oyuncularının soyunma odasına demoralize girdiğini bildiren Şengül, şunları kaydetti:

"O golün etkisiyle arkadaşlarımız ikinci yarıya tedirgin başladı. Maçın kırılma anı, İlker hocamızın yarım metreden el kapalıyken karın bölgesine çarpan topa penaltı çalması oldu. Bizim takımın tüm enerjisini, sinerjisini aldı. Bana göre bu maçı İlker hoca, verdiği kararlarla Galatasaray'a hediye etti. Biz de bu kadar kırılgan olmamalıydık. Bizim de hatalarımız oldu. Kupadaki maceramız bitti. Artık ligde oynayacağımız maçlarda UEFA Kupası'na katılma mücadelesi vereceğiz."

Sıradaki Haber
Galatasaray adını finale yazdırdı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz