Motor Sporları

Milli motosikletçiler Avustralya'ya gitti

16 Şubat 2018 Cuma 12:46 - Son Güncelleme 16 Şubat 2018 Cuma 12:52

Milli motosikletçiler Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, Avustralya'da sezonun 1. ayak yarışı öncesi bütün takımların yer alacağı resmi testlere katılacak.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele edecek Kenan Sofuoğlu ile Dünya Superbike Şampiyonası'nda yarışacak Toprak Razgatlıoğlu, 24-25 Şubat'ta gerçekleştirilecek sezonun ilk ayak koşusu için Avustralya'ya gitti.

Kenan Sofuoğlu,  yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarışı öncesi 19-20 Şubat'ta resmi testlere katılacaklarını belirtti. Avustralya'ya erken gittiklerini vurgulayan Sofuoğlu, "Yarış öncesi son resmi testler yapılacak. Neler yapabileceğimizi testlerde göreceğiz. Şu an birçok soru işareti var. Çünkü aramıza yeni rakipler katıldı. Diğer taraftan markalar motosikletlerini yenileyip güçlendirdi. Avustralya, şanssızlıklarla başladığımız bir yarış ama bu sezon iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Toprak Razgatlıoğlu da Kenan Sofuoğlu'nun ardından üst klasmanda yarışan Türk motosikletçi olacağını belirterek, sezona güzel başlangıç yapmak istediğini dile getirdi.

Sıradaki Haber
Toprak, şampiyonların motoruyla pistte!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz