Motor Sporları

Süpermoto'da Sofuoğlu rüzgarı

15 Eylül 2014 Pazartesi 00:29 - Son Güncelleme 15 Eylül 2014 Pazartesi 00:33

Süpermoto A kategorisinde Kenan Sofuoğlu birinci oldu.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın son ayak yarışı Süpermoto A kategorisinde birinciliği Kenan Sofuoğlu elde etti.

Akyazı'daki Kenan Sofuoğlu Pisti'nde düzenlenen şampiyona, son ayak yarışlarıyla tamamlandı. Şampiyona, süpermoto A, süpermoto B, süpermoto S3, süpermoto gençler 85 cc, süpermoto minikler 65 cc ve 50 cc kategorilerindeki mücadelenin yanı sıra dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun koordinasyonunda yapılan KNN54 CUP'ın son ayak yarışlarına sahne oldu.

Yarışlar sonunda, 85 cc'de Can Öncü birinci, Deniz Öncü ikinci, Ata Kahvecioğlu üçüncü oldu. Yarışlarda 50 cc kategorisinde Onur Işık birinciliği, Kadir Erbay ikinciliği, Adem Işık üçüncülüğü elde etti.

Süpermoto S3'de Yusuf Işık'ın birinci olduğu yarışlarda, bu sporcuyu Uzay Cankat Bengiç ve Yiğithan Ongoner takip etti. Süpermoto 65 cc'de Furkan Valimaki birinci, Yiğit Fazlı Erçelik ikinci, Macit Taha Işık üçüncü oldu.

Süpermoto A kategorisinde birinciliği Kenan Sofuoğlu, ikinciliği Harun Çubuk ve üçüncülüğü Yasin Işık'ın elde ettiği yarışlarda, SM B'de ise Batuhan Demiryol birinci, Mücahit Talha Zengin ikinci ve Servet Dursun üçüncü sırada yer aldı.

Kenan Sofuoğlu'nun organize ettiği KNN54 Cup yarışlarında ise Deniz Öncü birinci, Bahattin Sofuoğlu ikinci, Can Öncü de üçüncü oldu.

Sıradaki Haber
Yamaha sezonun ilk galibiyetini aldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz