Tenis

Dünya Masa Tenisi Şampiyonası heyecanı

22 Nisan 2019 Pazartesi 00:28 - Son Güncelleme 22 Nisan 2019 Pazartesi 00:31

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de başlayan ve Türk sporcuların da yer aldığı Dünya Masa Tenisi Şampiyonası'nda birinci gün tamamlandı.

Dünya Masa Tenisi Şampiyonası
- Budapeşte'deki Dünya Masa Tenisi Şampiyonası'nda birinci gün tamamlandı
BUDAPEŞTE (AA) - Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de başlayan ve Türk sporcuların da yer aldığı Dünya Masa Tenisi Şampiyonası'nda birinci gün tamamlandı.

Başkent Budapeşte'deki Hungexpo'da düzenlenen şampiyonadaki ilk gün müsabakalarında tek erkeklerde Türk sporculardan İbrahim Gündüz, Meksikalı Jain Jimenezi'i 4-0, Abdullah Yiğenler ise Karadağlı rakibi Filip Radovic'i 4-1 mağlup etti.

Tek kadınlarda, Özge Yılmaz Özbek rakibi Kamila Khalikova'yı 4-2 yenerken, Gülpembe Özkaya ise Şilili Daniale Ortega'ya 4-3 mağlup oldu.

Karışık çiftlerde Abdullah Yiğenler ve Özge Yılmaz çifti önce Makedonyalı rakipleri Petar Kostovski ve İva Dimitrievska'yı 3-0, daha sonra ise Ganalı rakipleri Abrefa Derek ve Celia Baah Danso'yu 3-1 mağlup etti.

Günün diğer müsabakasında ise karışık çiftlerde, İbrahim Gündüz ve Gülpembe Özkaya çifti Taylandlı rakipleri Supanut Wisutmaytangkoon ve Orawan Pranang çiftine 3-1 yenildi.

Sıradaki Haber
TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta kuralar çekildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz