Tenis

F.Bahçe'de Şampiyonlar Ligi heyecanı

02 Ekim 2014 Perşembe 12:07 - Son Güncelleme 02 Ekim 2014 Perşembe 12:12

"Geçen sezon yarı finaldeki yenilginin rövanşını alacağız"

ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Polonya'nın Kts Spar Zamek takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe Masa Tenisi Takımı, geçen sezon rakibine İstanbul'da 3-2 yenildiği mücadelenin rövanşını almak istiyor.

A Grubu'ndaki ilk maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, rövanşın yanı sıra, grubu yenilgisiz tamamlama hedefi doğrultusunda Tarnobrzeg kentinde TSİ 19.00'da önemli bir mücadeleye çıkacak.

Fenerbahçe Kulübü Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız, yaptığı değerlendirmede, Polonya temsilcisinin gruptaki en güçlü rakipleri olduğunu vurgulayarak, "Onlar da bizim gibi ilk maçlarını kazandılar. Bu turdaki en güçlü rakibimiz. Deplasmanda kazanırsak, yarı finalin kapısını aralarız gibi görünüyor" dedi.

Geçen sezon yarı finalin ilk maçında deplasmanda 3-2 yendiklerini, rövanşta ise İstanbul'da aynı skorla yenildikleri Polonya temsilcisini set averajıyla elediklerini anımsatan Yaldız, "Geçen sezon yarı finalde iç sahada yenildiğimiz maçın rövanşını almak istiyoruz" diye konuştu.

Sporcularının yakın zamanda, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) tarafından Portekiz'in evsahipliğinde gerçekleştirilen Avrupa Takımlar Masa Tenisi Şampiyonası'nda mücadele ettiğini anımsatan Yaldız, takımın durumunun gayet iyi olduğunu bildirdi.

"Yenilgisiz grup birinciliğini hedefliyoruz"

Gürhan Yaldız, daha sonraki turlarda karşılaşacakları takımları hesap ederek, grup maçlarını lider ve yenilgisiz tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Grupta telafisi olan maçlar oynadıklarını kaydeden Fenerbahçeli idareci, şu ifadeleri kullandı:

"Geçen sezon grupta 2 mağlubiyet almış ancak grubu lider tamamlamıştık. Gruptaki maçlarda mağlubiyetin telafisi var. Grubun, stres düzeyi açısından daha uygun bir programı var. Tabi biz bu yıl bunların hesabını yapmıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Yenilgisiz grup birinciliğini hedefliyoruz. Bu da bizim için önemli bir ayak. Bunu alırsak mağlubiyetsiz grubu tamamlarız gibi bir his var içimde. Bu dönemeci geçmemiz lazım."

"Diğer grupta Froschberg birinci olur"

Yaldız, "Devler Ligi"nde B Grubu'ndaki mücadelede Avusturya temsilcisi Linz Ag Froschberg'in birinci olacağını düşündüğünü ifade etti.

Geçen sezon finalde şampiyonluğu kaptırdıkları Almanya'nın Berlin Eastside takımının da B Grubu'nun güçlü ekibi olduğunu vurgulayan Yaldız, "İkisinden birisi yarı finalde rakibimiz olacak. Bizim gruptan Polonya ekibi ve biz gideriz. Tahminim, Avusturya takımı birinci olarak çıkar. Biz de gruptan birinci olarak çıkarsak Alman ekiple eşleşiriz" şeklinde değerlendirme yaptı.

AA

Sıradaki Haber
VİDEO | Ivanovic kendini aştı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz