Tenis

İlk finalist Shuai-Wei çifti oldu

26 Ekim 2013 Cumartesi 13:04 - Son Güncelleme 26 Ekim 2013 Cumartesi 16:50

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul'da heyecan sürüyor.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul" Uluslararası Kadınlar TenisTurnuvası'nda çiftlerde ilk yarı final mücadelesinde Nadia Petrova (Rusya)-Katarina Srebotnik (Slovenya) çiftini 2-0 yenen Peng Shuai (Çin)/Hsieh Su-Wei (Tayvan) ikilisi finale yükseldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan turnuvada, Peng Shuai/Hsieh Su-Wei çifti, Petrova-Srebotnik ikilisini 7-6 ve 6-2'lik setlerle mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk setinin başında iki ekip de servis oyunlarını alırken, 4. oyun sonunda 2-2 eşitlik oldu. Daha sonra iki takım da birbirlerinin servislerini ikişer kez kırdı ve 8. oyunun ardından 4-4 ile eşitlik bozulmadı. Servis oyunlarını alarak 11. oyun sonunda 6-5 öne geçen Petrova-Srebotnik ikilisi, 12. oyunda bir kez rakiplerinin servisini kırıp, set puanı şansını değerlendiremedi ve servis oyunlarını kazanan Peng Shuai/Hsieh Su-Wei çifti 6-6 beraberliği sağlayarak, seti ''tie-break''e götürdü.

Petrova-Srebotnik ikilisi ''tie-break''te 5-4 öne geçmesine karşın, Peng Shuai/Hsieh Su-Wei çifti "tie-break"i 7-5 alarak, seti 7-6 kazandı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sette daha üstün bir oyun ortaya koyan Peng Shuai/Hsieh Su-Wei ikilisi, seti 6-2 ve 1 saat 43 dakika süren maçı da 2-0 kazandı. 

Sıradaki Haber
Yarı final programı belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz