Tenis

Katar Total Açık Tenis Turnuvası

26 Şubat 2015 Perşembe 22:52 - Son Güncelleme 26 Şubat 2015 Perşembe 23:05

Total Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek final mücadeleleri tamamlandı.

Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) Dünya Turu kapsamında Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Total Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek final mücadeleleri tamamlandı.

Uluslararası Halifa Tenis ve Squash Kompleksi'nde düzenlenen, toplam 731 bin dolar ödüllü turnuvada 4. gün maçları sona erdi.

Günün ilk maçında 4 numaralı seribaşı Polonyalı Agnieszka Radwanska, 7 numaralı seribaşı ABD'li Venus Williams ile karşı karşıya geldi. İlk seti 6-4 kazanan Williams, ikinci seti 6-1 kaybetti. Üçüncü seti 6-3 kazanmayı başaran Williams, 2-1 skorla yarı final biletini aldı.

Günün ikinci maçında, art arda yaşadığı sakatlıklar sonrası dünya sıralamasında 48'inciliğe kadar gerileyen Belaruslu Victoria Azarenka, "wild card" alarak katıldığı turnuvada başarılı performansını sürdürdü. Turnuvanın 3 numaralı seribaşı Danimarkalı rakibi Caroline Wozniacki'yi 6-3 ve 6-1'lik setlerle mağlup eden Azarenka, yarı finalde Venus Williams'ın rakibi oldu.

Diğer maçta, turnuvanın 1 numaralı seribaşı tenisçisi Çek Petra Kvitova ile 9 numaralı seribaşı İspanyol Carla Suarez Navarro mücadele etti. İlk seti 6-3 kazanan Kvitova, ikinci ve üçüncü seti 6-0 ve 6-3 kaybederek turnuvaya veda etti.

Günün kapanış maçında, Çek Cumhuriyeti'nden Lucie Safarova, Almanya'dan Andrea Petkovic ile karşılaştı. Birinci seti 6-2, ikinci seti de 6-1 kazanan Safarova, 2-0'lık galibiyetle yarı finale uzandı. Safarova, yarın Navarro ile yarı finalde mücadele edecek.

AA

Sıradaki Haber
"Dünyanın bir numarasını da yenebiliriz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz