Voleybol

Voleybolda transfer

10 Temmuz 2014 Perşembe 21:04 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2014 Perşembe 21:05

İnegöl Belediyespor, Arkasspor'dan İsmail Dindar'ı transfer etti

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nden İnegöl Belediyespor, Arkasspor'da forma giyen İsmail Dindar ile bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp yöneticilerinden Harun Ergün, Arkasspor'un genç takımından smaçör Dindar ile anlaştıklarını söyledi.

Dindar'ın Fenerbahçe altyapısından yetiştiğini belirten Ergün, "İsmail Dindar, gelecek vadeden bir oyuncu ve takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. 1994 doğumlu ve Arkas altyapısından yetişmiş olan İsmail Dindar kardeşimizi bünyemize katmak için 1+1 sözleşme yapmış bulunuyoruz. İsmail kardeşimizden uzun süre faydalanmayı düşünüyoruz. Transferimiz her iki taraf adına da hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kendisini turuncu-lacivertli takıma kulübe bağlayan sözleşmeyi imzalayan Dindar ise İnegöl Belediyespor'a gelmekten mutluluk duyduğunu bildirdi.

Bunun, ilk 1. Lig tecrübesi olacağını ifade eden Dindar, "Çok güzel bir kulübe, çok güzel bir tesise geldim. Burada iyi antrenörler, iyi oyuncu arkadaşlarla çalışacağım için mutluyum. Hocamın ve kulübümün bana güvenmesi gurur verici. Onların güvenlerini boşa çıkarmamak için var gücümle çalışacağım" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz