Voleybol

Güneyligil: "Oyun olarak çok kötüydük"

06 Mayıs 2018 Pazar 18:35 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2018 Pazar 18:39

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'inin üçüncülük maçında Imoco Volley'e 3-0 yenilen Galatasaray'da antrenör Ataman Güneyligil, beklentilerin çok uzağında kaldıklarını dile getirdi.

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Ataman Güneyligil, "Oyun olarak çok kötüydük. Dünkü CSM Volei Alba maçını bugün oynasaydık, yine kaybederdik. Konsantrasyon anlamında 3 takım da bizden iyi durumdaydı." dedi.

Anlayamadığı bir sebepten dolayı takımının tatile çıkmış gibi görüntü verdiğini vurgulayan sarı-kırmızılı teknik adam, "Bu durumu anlayamıyorum ve kimseyi de suçlamıyorum. Herkeste buraya gelmenin başarı olduğu yönünde bir görüş vardı. Ben final ve şampiyonluk hedefim olduğunu her zaman dile getirmiştim. Bazı şeylerle yetinmemek lazım. Takım olarak Dörtlü Final ile yetindik. Demek ki biz kontağı Novara'daki Igor Gorgonzola maçında kapatmışız. Bu etabı çok kötü oynadık. Utanç duyuyoruz açıkçası. Ben bu utancı duyuyorum." diye konuştu.

Voleybol kariyerlerini sonlandıran Neslihan Demir Güler ve Seda Aslanyürek'e de değinen Güneyligil, "Onların son maçlarıydı. Voleybol dışı hayatlarında başarıları diliyorum. İkisiyle de çalışmak benim için çok büyük zevk." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz