Voleybol

Mersin'de plaj voleybolu heyecanı

24 Mayıs 2015 Pazar 17:05 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2015 Pazar 17:12

TVF Pro Beach Tour 2015'in ikinci etabı Mersin'de tamamlandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen plaj voleybolu organizasyonu TVF Pro Beach Tour 2015'in ikinci etabı Mersin'de tamamlandı.

Mersin Marina'da kurulan 2 sahada 18 erkek ve 15 kadın takımının katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonun son gününde erkekler finalinde, Sakıp Karalı-Caner Çiçekoğlu ikilisi Adem Mert-Sefa Urlu çiftiyle karşılaştı. İlk seti 25-23 kazanan Sakıp-Caner ikilisi, ikinci seti de 21-17 alarak, şampiyon oldu.

Kadınlarda da finalde Fatma Yıldırım-Merve Nezir ikilisi, Selin Yurtseven-Tuğba Özdemir çiftiyle karşılaştı. İlk seti 21-10 kazanan Fatma-Merve ikilisi, ikinci sette de 21-15 üstünlükle şampiyonluğa ulaştı.

Kadınlar finalinin de oynanmasının ardından kupa töreni gerçekleştirildi. Şampiyon takımlara kupalarını, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şubu Müdürü Vedat Yüksel, TVF'nin plaj voleybolundan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çakmak, TVF il temsilcileri ve TVF Plaj Voleybolu yetkilileri verdi.

Sıradaki Haber
Milli Takım yarı finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz