Voleybol

Arkas tura inanıyor

03 Aralık 2014 Çarşamba 12:48 - Son Güncelleme 03 Aralık 2014 Çarşamba 12:51

"Turu geçeceğimize inanıyorum ama tabii ki iyi oynamamız lazım"

CEV Erkekler Kupası 2. tur ilk maçında yarın deplasmanda Fransa'dan GFC Ajaccio ile karşılaşacak Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, "Turu geçeceğimize inanıyorum ama tabii ki iyi oynamamız lazım" dedi.

Hoag, yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları Ziraat Bankası maçında manşette sorun yaşadıkları için maça kötü başladıklarını 2. sette toparlanmalarına rağmen daha sonra hücumda yaptıkları basit hatalarla rakibe sayı verdiklerini ancak maçı kazandıklarını söyledi.

Bu sene daha iyi olduklarını ve daha çok çalıştıklarını kaydeden Hoag, şöyle konuştu:

"Tillie'nin gelmesinin servis karşılamada ve defansta çok katkısı oldu. Lig uzun bir süreç, inişler çıkışlar olacak elbette ama son 2 maçımızda çok iyi oynadık. Ziraat Bankası maçında yaşadığımız aksaklıklara rağmen takım maçı hiç bırakmadı ve mücadele etti. Oyuna sonradan giren oyuncular da takıma katkı verdi ve maçı sonuna kadar bırakmadılar."

Hoag, yarın CEV Kupası'nda karşılaşacakları GFC Ajaccio'nun çok teknik bir ekip olduğunu ve hızlı oynadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Şu anda da Fransa liginin en iyi takımlarından biri. İki maç da kolay olmayacak. Turu geçeceğimize inanıyorum ama tabii ki iyi oynamamız lazım. Rakibimiz fiziksel olarak yeterli değil ama defansta iyiler. Bizi uzun ralliler bekliyor. 4 yabancımızı da oynatabileceğimiz için bütün oyuncularımı kullanabileceğim."

Avrupa'da 70. randevu

Erkekler CEV Kupası 2. tur ilk maçında yarın TSİ 21.15'te Palatinu Spor Salonu'nda oynanacak GFC Ajaccio-Arkas Spor maçında Hollandalı Gerrit Jan Reichardt ile Hırvat Miroslav Milinovic görev yapacak.

Karşılaşmanın rövanşı 17 Aralık Çarşamba günü saat 19.30'da İzmir'de oynanacak.

Mavi beyazlı ekip rakibini elemesi halinde bir üst turda Zaksa (Polonya) - VaLePa (Finlandiya) eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

Avrupa kupalarında 70. maçına çıkacak Arkas Spor, daha önce oynadığı 69 maçta 41 galibiyet ve 28 yenilgi aldı.

Fransa Ligi'nde 8. haftada Lyon'a 3-0 mağlup olan GFC Ajaccio, oynadığı 8 maçta sahadan 5 galibiyet ve 3 yenilgiyle ayrıldı.

AA

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'nin konuğu Paris Volley
Yükleniyor lütfen bekleyiniz