Voleybol

Yarı final ve final maçları Türkiye'de

21 Ekim 2017 Cumartesi 16:37 - Son Güncelleme 21 Ekim 2017 Cumartesi 16:42

Türkiye, Çekya, Macaristan ve Polonya'nın birlikte düzenleyeceği 2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın hazırlıkları çerçevesinde, ilk organizasyon toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonundan (TVF) yapılan açıklamaya göre toplantıda, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Asbaşkanı Özkan Mutlugil, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Çekya Voleybol Federasyonu Başkanı Marek Pakosta, Polonya Voleybol Federasyonu Başkanı Jacek Kasprzyk, Macaristan Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Zsolt Ludvig ve Polonya Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Tomasz Karasinski ile çok sayıda yetkili hazır bulundu.

Şampiyonada grup ile son 16 turu maçlarının ev sahibi 4 ülkede, çeyrek final maçlarının Türkiye ile Polonya'da, yarı final maçları ve finalin ise Türkiye'de yapılacağı bu toplantıda netleştirildi.

Türkiye'deki maçlara Ankara'nın ev sahipliği yapacağı şampiyonanın programı, maçların oynanacağı salonlar, organizasyon şeması ve genel organizasyon konuları, toplantının ana gündem maddelerini oluşturdu.

Sıradaki Haber
Guidetti: "Bu sonuç, bizim için çok önemli"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz