Voleybol

"Sarı Melekler" imza gününde

22 Mayıs 2015 Cuma 16:59 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2015 Cuma 17:02

Fenerbahçe Grundig'in bazı oyuncuları, düzenlenen bir etkinlikte imza dağıttı.

Voleybolda 2014-2015 sezonunu iki kupayla kapatan Fenerbahçe Grundig'in bazı oyuncuları, düzenlenen bir etkinlikte imza dağıttı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi GSM hattı ve bayan takımının sponsoru Fenercell'in bir alışveriş merkezinde düzenlediği organizasyona katılan oyuncular Merve Dalbeler, Polen Uslupehlivan, Dicle Nur Babat, Meliha İsmailoğlu, Melis Yılmaz ve Ezgi Dilik taraftarlar için voleybol topları ve forma imzaladı.

Sarı-lacivertli voleybolcular, bu sezon kazandıkları Bayanlar Birinci Lig Şampiyonluk Kupası ve Süper Kupa ile poz verdiler.

İmza organizasyonunun ardından düzenlenen yemeğe sezon boyunca etkili satış performansı gösteren Avea bayileri ve Fenercell kullanıcıları katıldı.

Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir, destek verdikleri branşların elde ettiği başarıların motivasyonlarını artırdığını vurgulayarak, "İnsanın emeğinin karşılığı gibi bir şey bu. Fenerbahçe Kulübü'nün hep vurguladığı gibi bu camia sadece futboldan ibaret değil. Bir spor kulübü ve diğer branşlar da bizim için çok önemli ve kıymetli. Kazanılan başarılar motivasyonumuzu artırmanın yanında misyonumuz olarak gördüğümüz farklı branşları ön plana çıkartmak ve başarılarına ortak olmak noktasında emeklerimizin karşılığını almak anlamına geliyor" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz