Voleybol

VakıfBank'ta hedef şampiyonluk!

09 Ekim 2015 Cuma 13:25 - Son Güncelleme 09 Ekim 2015 Cuma 13:31

Voleybolda VakıfBank, yeni sezonda Türkiye ve Avrupa'da şampiyonluk hedefliyor.

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden VakıfBank, yeni sezonda Türkiye ve Avrupa'da şampiyonluk hedefliyor.

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, başantrenör Giovanni Guidetti, takım kaptanı Gözde Kırdar, Mariott Otel'de düzenlenen basın toplantısında, yeni sezon öncesinde hedeflerini anlattı.

Başkan Demren, yeni sezonla birlikte 30. yıllarına girdiklerini belirterek, "Ne mutlu bize ki ulusal ve uluslararası birçok başarıyı 30 yıla sığdırmış bir kulübüz" dedi.

Dünya voleybolunda alınabilecek tüm kupaları alan tek takım olduklarını vurgulayan Demren, kadroda çok fazla oyuncu değişimi yapıldığı düşünülebileceğini ifade ederek, "Transferlerimizle çok daha güçlü bir takım olduk. Bu takımla amacımız, Türkiye ve Avrupa'da yine şampiyon olmak. Bu başarıların temelinde kalitedeki ısrar ve dolayısıyla başarıdaki istikrar var" şeklinde konuştu.

Başantrenör Guidetti de VakıfBank'taki 8'inci sezonu olmasına rağmen ilk sezondaki gibi heyecanlı olduğunu belirtti.

VakıfBank'ın her zaman en üstlerde olması gerektiğini vurgulayan Guidetti, "Bu yıl her şey çok daha farklı olacak. Her kupada, her turnuvada en üst seviyede olmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Takım kaptanı Gözde Kırdar ise aralarına yeni katılan arkadaşlarının olduğunu kaydederek, "Yeni sezona bunun heyecanıyla başlıyoruz. Umarım sakatlıksız, başarı dolu bir sezon olur" değerlendirmesinde bulundu.

Voleybolda 30. yılını kutlayan VakıfBank Kulübü, toplantıda yeni sezon formasını tanıttı. Arzu Kaprol imzası taşıyan formaların sarı ve siyah olmak üzere iki şekilde üretildiği görüldü.

Toplu fotoğraf çekimin ardından takım kaptanı Gözde Kırdar, ünlü tasarımcı Arzu Kaprol'a takım oyuncularının imzaladığı voleybol topunu hediye etti.

VakıfBank Voleybol Takımı'nın bu sezonki kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Gizem Örge, Gözde Kırdar, Robin de Kruijf, Kübra Akman, Çağla Akın, Melis Gürkaynak, Seda Aslanyürek, Lonneke Sloetjes, Naz Aydemir Akyol, Anne Buijs, Sheilla Castro de Paula Blassioli, Kimberly Hill, Milena Rasic, Cansu Çetin, Ayça Aykaç.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz