Voleybol

Kupa maçı öncesi basın toplantısı

14 Ekim 2017 Cumartesi 22:18 - Son Güncelleme 15 Ekim 2017 Pazar 02:15

Voleybolda Fenerbahçe ile VakıfBank takımlarının karşı karşıya geleceği 2017 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası maçı öncesi basın toplantısı yapıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkent Voleybol Salonu'nun basın odasında düzenlenen toplantıya TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu, Fenerbahçe Başantrenörü Jan De Brandt, takım kaptanı Eda Erdem Dündar, VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti ve takım kaptanı Gözde Kırdar Bracceschi katıldı.

Ahmet Göksu, toplantının açılış konuşmasına Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı ve Avrupa üçüncüsü A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı kutlayarak başladı. Heyecanlı ve çekişmeli bir maç olmasını beklediğini dile getiren Göksu, takımlara başarılar diledi.

Fenerbahçe Başantrenörü Jan De Brandt, iki takımda da çok kaliteli oyuncuların bulunduğunu ve seyircilerin güzel bir maç izleyeceğini söylerken, takım kaptanı Eda Erdem Dündar yeni bir takım olduklarını, henüz birbirlerine alışmaya çalıştıklarını ifade etti.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti ise "Normalde böyle büyük maçlar öncesi iyi bir hazırlık dönemi ister ancak her iki takımın da böyle bir şansı olamadı. Bu nedenle ilginç bir maç olacağını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu. Takım kaptanı Gözde Kırdar Bracceschi ise, "Uzun bir hazırlanma dönemimiz olamadı ancak biz bir hafta çok iyi antrenman yaptık, takımın morali de yerinde." diye konuştu.

2017 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupa maçı, Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Kupa Voley şampiyonu Fenerbahçe ile Kupa Voley finalisti VakıfBank arasında bugün (15.10.2017) saat 16.30'da, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz