Basketbol

Antalyaspor'da basketbol yönetimi belirlendi

10 Eylül 2016 Cumartesi 15:02 - Son Güncelleme 10 Eylül 2016 Cumartesi 12:04

Antalyaspor'da basketbol şubesi yönetim kurulu başkanlığına G. Kanan getirildi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) mücadele edecek Antalyaspor'da, basketbol şubesi yönetim kurulu başkanlığına, eski basketbolcu Güray Kanan getirildi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında, Türk basketbolunun efsanelerinden Doğan Hakyemez ile Aydın Örs'ü kulüplerine dahil ettiklerini anımsatarak, basketbol şubesi için yönetim kurulu oluşturduklarını dile getirdi.

Öztürk, basketbol şubesi yönetim kurulu başkanlığına eski basketbolcu Güray Kanan'ın getirildiğini, üyelerin ise Haldun Kilit, Semih Beken, Cengiz Akar ve Murat Süğlün'den oluştuğunu ifade etti.

Futbolda olduğu gibi basketbolda da hedeflerinin büyük olduğunu anlatan Öztürk, doğru ekibi oluşturduklarını ve şubenin Antalyaspor'un büyüklüğüne katkı sağlayacağını kaydetti.

Antalyaspor Kulübü Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Güray Kanan ise, hedeflerinin bu sezon Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne, ardından da Basketbol Süper Ligi'ne çıkmak olduğunu söyledi.

Kanan, sezon öncesinde, 23 Eylül'de Galatasaray Odeabank ile hazırlık maçı yapacaklarını, bu karşılaşmayla, takımı şehir ile tanıştıracaklarını sözlerine ekledi

Sıradaki Haber
Şöhretler Müzesi'ne üç yıldız daha…
Yükleniyor lütfen bekleyiniz