Basketbol

Ataman'ın güveni tam

21 Nisan 2016 Perşembe 22:34 - Son Güncelleme 21 Nisan 2016 Perşembe 19:38

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, takımına güvendiğini söyledi.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, 22 Nisan Cuma günü deplasmanda Strasbourg ile yapacakları ULEB Avrupa Kupası final ilk maçında takımına güvendiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takım son antrenmanını müsabakanın oynanacağı Rhenus Spor Salonu'nda yaptı.

Ataman, zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Strasbourg, kendi seyircisi önünde galip gelmek için efor sarf edecek. Biz de iyi, tecrübeli bir takımız. Bu finale gelinceye kadar da bir çok finalden geçtik aslında. Çok zorlu serilerden geçtik. Final maçına yakışan bir atmosfer olacaktır. Burada tecrübemizi göstermek ve bugüne kadar oynadığımız iyi basketbolu yarın da göstermek istiyoruz." dedi.

Yarın finalin ilk maçını yapacaklarını vurgulayan söyleyen Ataman, "İlk devreyi burada Fransa'da oynayacağız. Bizde her maç olduğu gibi normal bir heyecanı var. Ekstra bir heyecanımız yok." şeklinde konuştu.

Ergin Ataman, Strasbourg kentinin çevresinde yaşayan Türklerin maça büyük ilgisi olduğunu vurgulayarak, "Bir çok kişi, Strasbourg takımından bilet temin edemediklerini söyledi. Burada çok sayıda sporseverin ve Galatasaraylının olduğunu biliyoruz. Herkes bilet alabilse, burası mini bir Abdi İpekçi Spor Salonu'na dönerdi. Sonuçta Strasbourg'un da kendi seyircisi var ve haklı olarak salonun hakimi olacaklar." ifadelerini kullandı.

Türk sporseverlerin maç esnasında kendilerine vereceği destekten emin olduğunu ve İstanbul'daki rövanş maçına avantajlı bir skorla dönmek istediklerini kaydeden Ataman, "Buraya kaç kişi gelecek olursa olsun, taraftarımızın bizi en iyi şekilde destekleyeceğini biliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Strazburg Rhenus Spor Salonu'nda 22.00'de başlayacak maçta sarı-kırmızılı ekip, 27 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da yapılacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.
 

Sıradaki Haber
Sezonun MVP'si McCollum
Yükleniyor lütfen bekleyiniz