Basketbol

Aykon TED- Khimik maçının sonrası

16 Ekim 2013 Çarşamba 23:06 - Son Güncelleme 16 Ekim 2013 Çarşamba 23:11

Aykon TED Ankara Kolejliler Antrenörü Ercüment Sunter, maçı değerlendirdi.

Aykon TED Ankara Kolejliler Antrenörü Ercüment Sunter, ULEB Avrupa Kupası F Grubu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Khimik Yuzhne'ye 84-60 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, iki yıldır Avrupa kupalarına katılmadıklarını belirterek, "İlk başta Eurochallange'a katılma niyetindeydik ancak ULEB Avrupa Kupası daha kaliteli. Oyuncuların gelişimine katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz için bu kupayı seçtik" diye konuştu.

Khimik Yuzhne'nin çok tecrübeli bir takım olduğunu vurgulayan Sunter, "Geçen yıl TOFAŞ ile yaptıkları iki maçı da izledik ve oyunlarını gözlemledik. Bugün özellikle maçın başında oyun kurucularımızın faul problemine girmesi ve yeterli performans gösterememeleri nedeniyle organize olamadık. İkinci yarıda savunmamız düştü. Goluboviç hariç kimse etkili olamadı. Önümüzde uzun bir yol var. Kolay bir fikstürümz yok" ifadesini kullandı.

Sunter, toparlanıp daha iyi bir takım olacaklarını sözlerine ekledi.

Khimik Yuzhne Antrenörü Karlis Muiznieks ise oyuncularına teşekkür ederek "Rakibin çok iyi olduğunu biliyorduk. Kaliteli oyuncuları var ama defans ve hücumda daha etkili olan taraf bizdik. İyi oynadık ve kazanmasını bildik" değerlendirmesini yaptı.

Sıradaki Haber
"Daha yolun başındayız"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz