Basketbol

Cenk Akyol zaman istedi

15 Ekim 2015 Perşembe 19:19 - Son Güncelleme 15 Ekim 2015 Perşembe 19:28

Beşiktaş Sompo Japan'ın tecrübeli ismi Cenk Akyol, zamana ihtiyacımız var dedi.

Basketbolda, ULEB Avrupa Kupası E Grubu ilk maçında deplasmanda Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımını 91-87 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'ın tecrübeli oyuncusu Cenk Akyol, başarıya ulaşmak için zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Cenk Akyol, ilk yarı sonunda 19 sayı farka ulaştıkları rakipleri karşısında mücadelenin son dakikalarında zorlandıklarını kaydederek, "Zor bir atmosferde oynadı. Maça çok iyi başlayıp, güzel performans sergiledik" dedi.

Maçın son bölümlerinde yaptıkları hatalar sebebiyle zorlandıklarını anlatan 28 yaşındaki oyuncu, "Sonunda maçı kazanmayı başardık. O yüzden çok mutluyuz" diye konuştu.

Takımın başarılı olabilmesi için zamana ihtiyaç duyduklarını belirten siyah-beyazlı basketbolcu, "İlerleyen süreçte çok daha başarılı sonuçlara imza atacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Cenk Akyol, bu sezonki hedefleriyle ilgili bir soru üzerine ise, "Sonuçta büyük bir kulüpte forma giyen oyuncularız. Bu takımın mücadele ettiği tüm kulvarlardaki hedefi şampiyonluktur" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
'Fırtına' Avrupa'da esiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz