Basketbol

Ertuğrul Erdoğan'dan oyuncularına tepki

05 Kasım 2019 Salı 22:50 - Son Güncelleme 05 Kasım 2019 Salı 22:54

ULEB Avrupa Kupası 6. hafta maçında Dolomiti Energia'ya 81-76 yenilen temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta'da başantrenör Ertuğrul Erdoğan, ikinci yarıdaki savunma performansıyla karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunanGalatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, oyuncularının ikinci yarıdan itibaren sahada şımartılmış çocuklar gibi görüntü sergilediğini kaydetti.

"Rakibimizi tebrik ediyorum. İlk yarı ve ikinci yarı arasındaki fark gece ile gündüz farkı gibiydi. İkinci yarı sadece hücumu düşündüğümüz bir maç oldu. Üçüncü çeyrekten itibaren takımım adeta şımartılmış çocuklar gibi görüntü ortaya koydu. Rakibe böyle öz güven verince onlara karşı oynamak kolay değil. Biz bu öz güveni onlara verdik."

ULEB Avrupa Kupası'nın her sonuca açık bir organizasyon olduğunu belirten Erdoğan, "Bu andan itibaren tavrımızda değişiklik olacak. Umarım oyuncularımız da her sayının değerli olduğunu daha iyi anlamıştır." diye konuştu.

Ertuğrul Erdoğan, Tai Webster'ın gösterdiği performansa da çok kızgın olduğunu sözlerine ekledi.

Brienza: Savunmada da iyi iş çıkardık

Dolomiti Energia Başantrenörü Nicola Brienza, maç boyunca çok iyi oynadıklarını belirtti. Brienza Galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını vurguladı.

"İlk yarı istediğimiz şutları bulamadık. İlk yarı bu yüzden fark açıldı. İkinci yarı oyun anlayışımızı değiştirdik. Sonrasında farkı erittik. Maç boyunca iyi oynadık. Dış atışlarda iyi bir yüzde ile oynadık. Savunmada da iyi iş çıkardık." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Galatasaray Doğa Sigorta evinde kaybetti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz