Basketbol

G.Saray'dan final için kombine

11 Nisan 2016 Pazartesi 15:27 - Son Güncelleme 11 Nisan 2016 Pazartesi 12:31

Galatasaray, ULEB Avrupa Kupası finali için 245 TL'den kombine satışına başladı.

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Odeabank'ın ULEB Avrupa Kupası finalinde Fransa temsilcisi Strasbourg ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacağı maç ile ligde kalan karşılaşmaları kapsayan kombine bilet satışına başladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, basketbol kombine paket satışına www.biletix.com, Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bulunan kombine ofisinden 245 liradan satışa sunulduğu kaydedildi.

Satın alınacak kombine kart ile ULEB Avrupa Kupası final karşılaşmasına ek olarak, Spor Toto Basketbol Ligi'nde kalan son üç karşılaşma ve play-off müsabakalarının izlenebileceği aktarıldı. Ayrıca, basketbol kombine paketi satın alan taraftarların 2016-2017 sezonunda yüzde 10 yenileme indiriminden faydalanabileceği vurgulandı.

Açıklamada, Galatasaray Odeabank'ın ligde ve Avrupa'da kupa hedefiyle çıktığı yolda ULEB Avrupa Kupası'nı kaldırmaya çok yaklaştığı kaydedilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"27 Nisan'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ULEB Avrupa Kupası'nın son maçına çıkacak Galatasaray Odeabank, seyircisinin desteğiyle kupayı almak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Avrupa Kupası'nın yanında lig maratonunda da liderlik yarışında mücadele ediyor. Taraftarının desteğiyle coşkulu galibiyetlere imza atan Yenilmez Armada, Türkiye'de ve Avrupa Kupası'nda şampiyonluk yolunda taraftarını Abdi İpekçi Spor Salonu'na bekleyecek. Son iki yılın Türkiye Ligi şampiyonu olan Sarayın Sultanları da, yine bir lig şampiyonluğu başarısı için parkede olacak. Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, tribünde taraftarının desteğiyle Türkiye'de kupaya uzanmaya çalışacak. Galatasaray basketbolu taraftarıyla büyümeye ve bu topraklara getirdiği bu spora damga vurmaya devam etmenin peşinde."

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş maçının biletlerinin 12 Nisan Salı günü saat 11.00'de, ULEB Avrupa Kupası'ndaki Strasbourg maçı biletlerinin ise 18 Nisan Pazartesi günü saat 11.00'da satışa sunulacağı açıklandı.

Sıradaki Haber
"Hiç bu kadar büyük stres yaşamadım"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz