Basketbol

"İyi bir galibiyet aldık"

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:04 - Son Güncelleme 14 Aralık 2016 Çarşamba 06:05

Banvit Baş Antrenörü Filipovski: "Oyuncularıma bu gece konsantre oldukları için teşekkür ediyorum"

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 9. hafta karşılaşmasında Alman temsilcisi Fraport Skyliners’i 86-71 mağlup eden Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, "Oyuncularıma bu gece konsantre oldukları için teşekkür ediyorum." dedi.

Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyunda iyi performans sergileyen oyuncularına teşekkür ettiğini söyledi.

Bu akşamki müsabakanın Ligdeki Fenerbahçe maçından sonra zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini belirten Filipovski, "Oyuncularıma bu gece konsantre oldukları için teşekkür ediyorum. Oynadığımız maçtan sonra sadece iki gün olmasına rağmen iyi konsantre oldular. Skor sizi yanıltmasın. Daha zor bir maç olabilirdi. Maç içinde çok agresiftik. Maçı hak ederek iyi bir galibiyet aldık. Buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Fraport Skyliners başantrenörü Klaus Perwas de "Başantrenör Filipovski'ye ve genel olarak Banvit ekibine çok saygı duyuyoruz. Bu sene gerçekten çok iyi işler başarıyorlar. Bugün de galibiyeti hak eden taraf Banvit'ti. Onlara bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim.'' ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Banvit zorlanmadı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz