Basketbol

"Kariyerimdeki en kötü mağlubiyetti"

30 Kasım 2016 Çarşamba 22:36 - Son Güncelleme 30 Kasım 2016 Çarşamba 19:37

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Markovic, "Koçluk kariyerimdeki en kötü mağlubiyetti" dedi.

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ilk devrenin son maçında Kataja'ya 84-66 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, "Koçluk kariyerimdeki en kötü mağlubiyetti." dedi.

Markovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Kataja'yı tebrik ederek, rakiplerinin çok güzel oynadığını ve galibiyeti hak ettiğini söyledi. Kataja'nın nasıl basketbol oynanması gerektiğini gösterdiğini kaydeden Markovic, şöyle konuştu:

"Çok kötü bir maç kaybettik. Koçluk kariyerimdeki en kötü mağlubiyetti. Rakibimiz basit şeylerle bize üstünlük kurdu. Bazı oyuncularım maça oynamaya hazır gelmemişler, konsantre değillerdi, bunların hepsini bir araya getirdiğimizde sonuç normal. Konuştuğumuz şeyleri sahaya yansıtmadık."

Kataja Başantrenörü Greg Gibson da 40 dakika boyunca üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Pınar Karşıyaka gibi bir deplasmanda çok önemli bir galibiyet aldık. Karşılaşma boyunca biz daha çok savaştık ve maçı daha çok istedik. Hatalarımızın üzerine gittik ve bu da bizim kazanmamızı sağladı." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Pınar Karşıyaka Kataja'ya direnemedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz