Basketbol

Pınar Karşıyaka Belçika deplasmanında

22 Ekim 2019 Salı 09:30 - Son Güncelleme 22 Ekim 2019 Salı 09:56

Basketbolda FIBA Erkekler Avrupa Kupası E Grubu'nda mücadele edecek temsilcimiz Pınar Karşıyaka, gruptaki ilk karşılaşmasında 23 Ekim Çarşamba günü Belçika'da Spirou Basket'e konuk olacak.

Eleme turunda katıldığı organizasyonda İsveç'ten Boras Basket'i yenerek E Grubu'nda Hollanda'dan Donar Groningen ile Belçika'dan Spirou Basket ve Phoenix Brüksel'le yer alacak yeşil-kırmızılı ekip, grup müsabakalarına Spirou Basket deplasmanında başlayacak.

Bu sezon başantrenör Ufuk Sarıca yönetiminde çıktığı 6 resmi maçta mağlubiyeti bulunmayan Pınar Karşıyaka, E Grubu'ndaki ilk maçında yarın TSİ 22.15'te Belçika'nın Charleroi kentindeki "Spiroudome"da Spirou Basket ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil-kırmızılı ekip, geçen sezon da aynı grupta yer aldığı Belçika temsilcisiyle yine grubun ilk maçında mücadele etmişti. Spirou Basket'le daha önce 2 maça çıkan Pınar Karşıyaka, 2 müsabakayı da kazanmıştı.

E Grubu'nun diğer müsabakasında Donar Groningen ile Phoenix Brüksel bugün Hollanda'da karşılaşacak.

- Avrupa'da 210. randevu

Pınar Karşıyaka, Avrupa kupalarında 210. maçına çıkacak.

İzmir ekibi, geride kalan 209 karşılaşmada 107 galibiyet, 100 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda 16 bin 503 sayı atan yeşil-kırmızılı ekip, potasında 16 bin 274 sayı gördü.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Beşiktaş Sompo Sigorta'nın konuğu Zaragoza
Yükleniyor lütfen bekleyiniz