Basketbol

''Rotasyon sorunu yaşadık''

02 Aralık 2015 Çarşamba 23:31 - Son Güncelleme 02 Aralık 2015 Çarşamba 21:41

Yağızer Uluğ, PAOK'a yenildikleri maçta rotasyon sorunu yaşadıklarını söyledi.

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı Başantrenörü Yağızer Uluğ, ULEB Avrupa Kupası E Grubu'nda Yunanistan'ın PAOK ekibine 75-73 yenildikleri maçta rotasyon sorunu yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Uluğ, iyi kontrol ettikleri müsabakanın ilk devresini üstün geçtiklerini belirterek, "Engin Atsür ve Lampe'nin yokluğunda, kısıtlı kadroyla mücadele ettiğimiz maçın sonuna doğru yorgunluk nedeniyle basit hatalar yaptık. Hücum verimliliğimiz düştü ve çok top kaybı yaptık. Elonu'nun da 5 faulle kenara gelmesiyle rotasyondan bir oyuncu daha eksildi. Uzatma bölümünde oyuncularımız maksimum direnç göstermesine rağmen oyunu kontrol etmeyi başaramadık" diye konuştu.

Yağızer Uluğ, kadrolarına takviye yapmak istediklerini anlatarak, "Oyuncu arayışımız devam ediyor. İlk planda bir ve iki numara pozisyonlarını oynayan bir oyuncu eklemeyi düşünüyoruz. Ayrıca Lampe'nin sakatlığı iyiye gidiyor. Kısa sürede aramıza katılacağını düşünüyorum. Lampe ve Engin Atsür'ün dönmesiyle rotasyondaki oyuncu sayımız artacak. Biz de transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Yüksek bir savunma anlayışıyla oynadık"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz