Basketbol

THY "Dörtlü Final"e sponsor oldu

09 Nisan 2015 Perşembe 16:28 - Son Güncelleme 09 Nisan 2015 Perşembe 16:40

THY'nin, FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Finali'ne sponsor olduğu açıklandı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Trabzon'da 24 - 26 Nisan'da gerçekleştirilecek FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final karşılaşmalarına sponsor olduğu bildirildi.

Trabzonspor Medical Park Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tarihi organizasyonun adına yakışan bir sponsorla anlaşmanın sevinci ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

"Türk Hava Yolları, global markasıyla Turkish Airlines ile EuroChallenge Cup Final Four organizasyonunun ana sponsorluğu konusunda anlaştık" ifadesini kullanan Hopikoğlu, şunları kaydetti:

"Turkish Airlines dünya çapında parmakla gösterilen hizmet anlayışı, Türkiye'nin yer yüzündeki bayrak taşıyıcısı kimliğiyle önemli markalarımızın başında geliyor. EuroChallenge Cup'ı kazanarak tarih yazmak istediğimiz bir organizasyonda tarihi bir desteği arkamıza aldık, artık daha güçlüyüz. Desteklerinden dolayı THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı nezdinde Sayın Temel Kotil ve tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu destek, Trabzonspor Medical Park olarak bize bir kez daha kupayı kazanma hedefinin önemini hatırlattı."

Dörtlü final maçlarında Trabzonspor Medical Park'ın yanı sıra Fransa'nın Nanterre, Romanya'nın Energia ve Almanya'nın Fraport Skyliners takımları yer alacak.

Trabzonspor Medical Park, 24 Nisan'da oynanacak ilk maçında Romanya'nın Energia takımıyla karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Teşekkürler Banvit!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz