Basketbol

TOFAŞ'ın konuğu Asseco Gdynia

09 Ekim 2018 Salı 16:05 - Son Güncelleme 09 Ekim 2018 Salı 17:17

TOFAŞ, ULEB Avrupa Kupası B Grubu 2. hafta maçında 10 Ekim Çarşamba günü Polonya'nın Asseco Gdynia ekibini konuk edecek.

TOFAŞ Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Bursa temsilcisi, ilk hafta maçında deplasmanda Alman ekibi Alba Berlin'e 107-91 mağlup olmuştu.

- "Karşımızda iyi bir takım var"

TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören, ligde Pınar Karşıyaka önünde aldıkları galibiyetin takım açısından olumlu sinyaller verdiğini söyledi.

Yarın Asseco Gdynia karşısında Avrupa'nın en önemli ikinci organizasyonda karşılaşacaklarını işaret eden Öngören, bu yıl turnuvadaki amaçlarının gruptan çıkarak son 16 turuna kalmak olduğunu belirtti.

Öngören, bu hedefin kolay olmadığına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Her grup zor. Bütün gruplar zor. Özellikle Avrupa'da bu seviyede bir maçı kazanmak istiyorsanız turnuva seviyesinde iyi bir maç çıkarmanız lazım. Gruptaki ilk maçımızın büyük bölümünde iyi mücadele ettik. Son periyoda önde girmemize rağmen müdafaa ve momentum hatalarıyla bir periyotta 33 sayı yedik ve kaybettik. Eğer Avrupa'da hedefi tutturmak istiyorsak kendi evimizdeki maçları kazanmamız lazım. Polonya'nın en iyi takımıyla mücadele edeceğiz. Grup seviyesindeki iyi basketbol oyununu yakalamamız lazım. Karşımızda iyi bir takım var. Her açıdan kazanmamız gereken bir maç. İyi basketbolla sahadan galip ayrılmak istiyoruz."

Bursalı sporseverleri salona davet eden Öngören, bu maçlarda seyirci faktörünün çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
"Kolay bir maç olmayacak"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz