Basketbol

"Umuyorum ki daha ileriye gideceğiz''

12 Mart 2014 Çarşamba 21:49 - Son Güncelleme 12 Mart 2014 Çarşamba 21:59

"Oyuncularımın gösterdiği gayrete teşekkür ediyorum, büyük bir iş başardılar"

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, Ukrayna'nın Khimik Yuzhne takımıyla yaptıkları maça ilişkin "Oyuncularımın gösterdiği gayrete teşekkür ediyorum, büyük bir iş başardılar" dedi.

Sunter, ULEB Avrupa Kupası'nda, Ukrayna ekibini 72-60 yenerek son 8 takım arasına kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendisinin Kolej'den yetişmiş biri olarak çok onur verici bir akşam yaşadığını belirtti. Sunter, "Umuyorum ki daha ileriye gideceğiz. Oyuncularımın gösterdiği gayrete teşekkür ediyorum, büyük bir iş başardılar. Seyircimiz de bizi coşturdu, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şu ana kadar ki en fazla seyirciye oynadığımız maç oldu" diye konuştu.

Ercüment Sunter, önlerinde önemli iki maç olduğunu vurgulayarak, "Şimdi önümüzde çok daha önemli bir lig ve arkasından çarşamba günü Avrupa Kupası'nda oynayacağımız Unics Kazan maçları var. Unics Kazan, Rusya Ligi'nde lider durumda bulunuyor. Çok kaliteli bir takım ama seyirci desteğiyle avantaj sağlayabiliriz. Bugün gösterilen desteğin devam etmesini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyunculardan Caner Erdeniz ise maça çok iyi hazırlandıklarının altını çizerek, "Kulüp tarihi açısından çok önemli bir maçtı. Taraftarlar da bizi yalnız bırakmadı ve inanılmaz destek verdi. Bize gereken 5 sayılık farkın üzerinde bir sonuç elde ettik. Rakibimiz, Rusya'nın Unics Kazan takımı oldu. Bu karşılaşmaya da iyi hazırlanarak, ilk maçta iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Aykon TED Ankara Kolejliler, ULEB Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçını, 19 Mart Çarşamba günü sahasında, Rusya'nın Unics Kazan takımıyla oynayacak.

Sıradaki Haber
Aykon TED çeyrek finalde!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz