Basketbol

Başantrenör hastaneye kaldırıldı, maç ertelendi

22 Ocak 2022 Cumartesi 19:10 - Son Güncelleme 22 Ocak 2022 Cumartesi 19:49  |  Kaynak : AA

Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde oynanan Karşıyaka Bornova Belediyesi-Akhisar Belediyespor karşılaşması, müsabaka sırasında konuk takımın başantrenörü Cengiz Karadağ'ın hastaneye kaldırılmasının ardından ertelendi.

Altındağ Atatürk Spor Kompleksi'ndeki müsabakanın ikinci periyodunda rahatsızlanan başantrenör Karadağ, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karadağ'ın hastaneye götürülmesinden sonra müsabaka bir süre devam etti. Bornova Belediyesi Karşıyaka'nın 47-36 önde tamamladığı devreden sonra iki takımın anlaşması sonucu karşılaşmanın ileri bir tarihte tamamlanmasına karar verildi.

Başantrenör Karadağ anjiyo oldu

Altındağ Atatürk Spor Kompleksi'ndeki müsabakanın ikinci periyodunda rahatsızlandıktan sonra ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Karadağ, kalp krizi teşhisiyle anjiyo edildi.

Anjiyo işleminin ardından Karadağ'ın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Akhisar Belediye Basketbol Kulübü Başkanı Alper Ayan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, anjiyo sonrası Karadağ'ın tıkanan 1 damarının açıldığını belirterek, "Tedbir amaçlı bu geceyi yoğun bakımda geçirecektir." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Bellona Kayseri Basketbol evinde sevindi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz