Basketbol

Anadolu Efes'in yenileri kontrolden geçti

18 Temmuz 2014 Cuma 16:53 - Son Güncelleme 18 Temmuz 2014 Cuma 16:58

Nenad Krstic, Stratos Perperoglou ve Dario Saric sağlık kontrolünden geçti.

Anadolu Efes'in yeni transferleri Nenad Krstic, Stratos Perperoglou ve Dario Saric sağlık kontrolünden geçti.

Anadolu Sağlık Merkezi'nde, kulüp doktoru Erşan Ateş'in gözetiminde gerçekleştirilen sağlık kontrolünde oyuncular, dahiliye, efor, KBB, göz, genel cerrahi, kardiyoloji, ortopedi muayenesi oldu. Kan tahlillerinin de yapıldığı kontrollerde herhangi olumsuz bulguya rastlanmadığı bildirildi.

Sağlık kontrolü sırasında açıklamada bulunan Perperoglou, İstanbul'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, büyük bir organizasyona ve Avrupa'daki en başarılı Türk takımına geldiğinin bilincinde olduğunu ifade ederek, lacivert-beyazlı ekibin başarısı için çok çalışacaklarını söyledi.

Basketbol kariyerinde ilk defa yurt dışına çıkarak yeni bir sayfa açan Saric ise herkes için iyi bir roman yazmak istediklerini belirtti. Çok başarılı bir sezon geçirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Dario Saric, her şeyin Anadolu Efes'in başarısı için olacağını ve hedeflerine ulaşmak adına tüm gayretlerini ortaya koyacaklarını ifade etti.

Lacivert-beyazlıların pota altındaki yeni oyuncularından Nenad Krstic de Anadolu Efes'in bir parçası olmaktan dolayı çok heyecanlandığını vurgulayarak, "Anadolu Efes'e her zaman büyük saygı duydum. Takip ettiğim bir takımda forma giyeceğim. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımın kadrosunda yer almaktan ötürü çok mutluyum. Ivkovic yönetiminde genç oyuncular ve tecrübeli isimler ile birlikte hedeflediğimiz başarılar için çok çalışacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz