Basketbol

Ataman yorumu "Vardır bir bildikleri"

09 Haziran 2019 Pazar 19:49 - Son Güncelleme 09 Haziran 2019 Pazar 20:09

Fenerbahçe Beko Kaptanı Melih Mahmutoğlu: "(Ergin Ataman'a yapılan küfürlü tezahürat hakkında) Fenerbahçe taraftarı herkese aynı davranmıyor. Vardır bir bildikleri"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off finalinin ilk karşılaşmasında Anadolu Efes'i deplasmanda 73-56 mağlup ederek seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe Beko'nun kaptanı Melih Mahmutoğlu ise avantajlı duruma geldiklerini belirterek, "Sadece 1 maç kazandık. Aynı şekilde salı günü de oynayacağız. Avrupa Ligi'ndeki performansımız gerçek oyunumuz değildi. Takım da bunu biliyordu. Ne konuştuysak onları sahada gösterdik. 2-0 yapmak için elimizden geleni yapacağız. Kendi taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın gerçek resmini gösterdik." diye konuştu.

Milli basketbolcu, Fenerbahçe taraftarının Ergin Ataman'ın aleyhinde yaptığı küfürlü tezahüratlarla ilgili bir soruya, "Bunu önce aynı şekilde Ergin Ataman'a sorun. Biz televizyonda gördük. Tribünde neler olduğunu gördük. Biz basketbolcuyuz sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yapıyoruz. Fenerbahçe taraftarı herkese aynı davranmıyor. Vardır bir bildikleri. Bu olayı da tasvip etmiyorum. Sizden daha cesur olmanızı bekliyorum. Final serisinden sonra tüm sorularınızı cevaplayabilirim." cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz