Basketbol

"Basit hatalar sonunda kaybettik"

23 Aralık 2015 Çarşamba 23:48 - Son Güncelleme 23 Aralık 2015 Çarşamba 21:51

Türk Telekom Başantrenörü Sunter, Darüşşafaka Doğuş maçından sonra konuştu.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahasında Darüşşafaka Doğuş'a 82-72 yenilen Türk Telekom'un başantrenörü Ercüment Sunter, basit hatalar nedeniyle maçı kaybettiklerini söyledi.

Sunter, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, üçüncü periyodun ortalarına kadar rakipleriyle başa baş mücadele ettiklerini anlatarak, "Sonunda basit hatalarla oyunu kaybettik ancak ligde daha yukarılara yükseleceğiz. Takımımız bugün bunu gösterdi" dedi.

Haislip ve Rasic'in, performanslarıyla takıma katkı sağlayacağını gösterdiğini dile getiren Sunter, "Takım olarak Haislip'e alışmamız lazım. Tüm rakipler de ona karşı tedbir almaya çalışıyor. Hakemlerin de daha dikkatli olması gerekiyor. Ligin kalitesi oldukça arttı. Emeğe saygı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahmuti: "Değerli bir galibiyet elde ettik"

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

İkinci çeyrekte oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını anlatan Mahmuti, şunları kaydetti:

"Üçüncü çeyrekte agresif oynamamız gerektiğini söyledik. Bir dakika içinde 5 sayı bularak, farkı 10 sayıya çıkardık. Kısa sürede 11-0'lık seri yakaladık. Kenardan gelen oyuncuların katkısıyla farkı açtık. Zor bir deplasmanda değerli bir galibiyet elde ettik."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz