Basketbol

"Basketbol adına konuşmak çok zor"

15 Haziran 2017 Perşembe 00:28 - Son Güncelleme 15 Haziran 2017 Perşembe 00:33

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı 86-80 mağlup eden Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, çıkan olaylar nedeniyle basketbol adına konuşmanın zor olduğunu ifade etti.

Oyunun sürekli durmasının oyuncu sağlığı açısından büyük tehlike oluşturduğunu dile getiren Obradovic, şunları kaydetti:

"İlk iki maça çok benzer bir mücadele oldu. Çok güzel bir basketbol maçıydı. Kötü olan, oyuncuların sağlığına dikkat edilmedi. Oyuncuların sürekli ısınmaları, maçın tekrar tekrar durması çok tehlikeli. Konsantre olup normal oynamaları mümkün mü sizce? Bu noktaya geldiğimiz için çok üzgünüm. Seride 3-0 öne geçmemizden dolayı memnunuz. Bir galibiyete daha ihtiyacımız var. Cuma günü oynanacak maça hazırlanacağız. İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Bu noktaya kadar geldiler ve maçı bitirebildik. Beşiktaş Sompo Japan'ın da kazanma şansı vardı ama böyle durumlarda basketbol adına konuşmak çok zor."

Fenerbahçeli oyuncu Melih Mahmutoğlu ise play-off final serisinde maç kazanmanın önemine dikkati çekerek, dördüncü müsabakayı da galip tamamlayıp, şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini anlattı.

Maç içinde istenmeyen olaylar yaşandığını aktaran sarı-lacivertli oyuncu, "Bunu hiçbir sahada istemeyiz. Maç kafa kafaya giderken, tekrar oyuna dönmek kolay olmuyor. Talihsiz bir gün yaşadık ama sonunda kazandık. Şampiyonluğa oynuyoruz ve 3-0 öndeyiz. Bir galibiyet kaldı ve şampiyonluğa çok yakınız. Cuma günü burada kupayı kaldırmak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz