Basketbol

"Çok mutluyum"

07 Kasım 2015 Cumartesi 19:05 - Son Güncelleme 07 Kasım 2015 Cumartesi 18:19

Furkan Aldemir, Darüşşafaka Doğuş'a transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı'nın yeni transferi Furkan Aldemir, geleceğe dönük büyük hedefleri olan bir takıma transfer olduğu için mutluluk duyduğunu belirtti.

NBA takımlarından Philadelphia 76ers'in serbest bıraktığı ve Darüşşafaka Doğuş ile 4 yıllık sözleşme imzalayan milli basketbolcu, yaptığı açıklamada, "Darüşşafaka Doğuş'a imza atmaktan dolayı çok mutluyum. Darüşşafaka Doğuş yeni yapılanan ama geleceğe yönelik büyük hedefleri olan bir takım. Bu ortamda takımın da bana her türlü desteği sağlayacağından eminim" ifadelerini kullandı.

Başantrenör Oktay Mahmuti ile yeni takımındaki birçok oyuncuyu daha önceden tanıdığını vurgulayan Furkan, "Burada daha önce çalıştığım ve yakından tanıdığım başantrenör Oktay Mahmuti var. Son olarak eski takım arkadaşlarım Ender Arslan ve Jamon Gordon, milli takımdan arkadaşlarım Emir Preldzic, Semih Erden, Oğuz Savaş da burada. Ayrıca bu yaz iki ayı Philadelphia 76ers kampında beraber geçirdiğim Scott Welbekin de takıma katıldı" şeklinde görüş belirtti.

Furkan Aldemir, THY Avrupa Ligi'nde forma giymeyi özlediğini belirterek, "Volkswagen Arena'da oynamayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Özellikle yeniden THY Avrupa Ligi'nde oynamayı özledim. Önümüzde önemli maçlar var. Bunları kazanıp Avrupa Ligi maceramıza devam etmek en büyük hedefimiz olacak" açıklamasında bulundu.

Darüşşafaka Doğuş'un Spor Toto Basketbol Ligi'nde 8 Kasım Pazar günü Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor ile yapacağı maçı izleyecek Furkan Aldemir'in 9 Kasım Pazartesi günü yeni takımıyla ilk kez antrenmana çıkacağı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz